Ovakvo poštovanje nećete vidjeti često: Pep i Klopp su dimenzija više u odnosu na sve
Foto - Screenshot

Srdačan pozdrav na kraju utakmice

Ovakvo poštovanje nećete vidjeti često: Pep i Klopp su dimenzija više u odnosu na sve

Midhat Šljivak

Spektakularan meč odigrali su danas na Etihadu Manchester City i Liverpool.

Veliki derbi engleskog Premiershipa završen je bez pobjednika (2:2), pa tako oba tima nastavljaju trku za šampiona u ostatku sezone.

Dva sjajna stručnjaka sjede na klupama ovih klubova. Veoma se cijene i poštuju, a to pokazuje i scena nakon završetka današnje utakmice.

Pozdrav između Pepa Guardiole i Jurgena Kloppa je nešto što nećete vidjeti među mnogim menadžerima i ova scena je zaista fantastična.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je nakon ovog remije ostao na vrhu Premiershipa. Građani imaju 74 boda i bod su ispred Liverpoola.

Sigurno je da nas do kraja sezone čeka zaista žestoka borba za šampionsku titulu i onaj ko napravi kiks će se žestoko kajati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Umbrella_Pot
Najbolji momenat tekme. DANAS JE NOGOMET POBIJEDIO. Koji respect izmedju trenera i igraca...rijetko se vidja. Gospoda bas Kenny
9 1
King_Kenny
...gospoda.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi