10

Komentari (10)

emanuelmacron
gotov je PSG navijam za njih ali to je ipak plasticni tim,zao mi samo zadnjih igraca sto su oni morali iznositi loptu zbog visokog presinga,po te lopte su morali dolaziti m'bape i neymar.Ekipa je slaba a imena jaka.Ja se samo bojim da ih Gvardiola ne razguzi, nece valjda nasi smo a i katolici bez obzira sto su pare muslimanske.
miki30
Čuj mozak, kao on izmislio lažnu devetku! Što je genijalac? Bayern, Barsa, sad City, sve zvjezda do zvjezde. Pa koji trener neće osvojiti prvenstvo i najmanje četrvrtfinale lige šampiona sa ovim ekipama. Igrali su treneri i prije njega sa polušpicovima, nije on to izmislio, pa ga ljudi dižu kao da je izmislio fudbal jbt.
Eno30
Psg igra bolje u gostima nego kod kuce tako da tu jos nista nije gotovo
Chico
Najjaci trener svih vremena.
Jupp
Ne pretjeruj sad..
Dasler
Po čemu je najjači svih vremena, objasni nam živ bio!
Mele
Poderace ih PSG, ha ha, gdje ste strucnjaci ???
AcMilan_rosoneriBosna
Polako dečko prvo poluvrijeme ima uzvrat možda se samo desilo da napad Psg nije imao svoju moć vide se u revanšu jel city bolji dosta il će ispasti aktivan je rezultat za oba tima city ima prednost Al daleko od toga da je prošao u finale
AcMilan_rosoneriBosna
Napad Psg nije imao svoju noć *
Mele
Ne kazem da je gotovo, ali covjekjemozak. Stearling mu ne igra. Foden u prvih 11. bez napadaca, Silva i Mahrez igraju u spicu. Bez Jesusa i Aquera. klasicnog spica nema kao ni nekada u Barseloni. Psg moze pobijediti, ne kazem to, ali tesko da prodju dalje.Pep ide na brzi gl kuci, sa tim ce ih dotuci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.