Guardiola može da bude miran: Nakon Haalanda City završava još jedan transfer
Foto - EPA

Stiže i veznjak

Guardiola može da bude miran: Nakon Haalanda City završava još jedan transfer

Midhat Šljivak

Manchester City potpisao je ugovor s Erlingom Haalandom, ali neće samo čudesni Norvežanin pojačati tim  Pepa Guardiole u ljetnom transfer roku.

Novi član Građana mogao bi postati i 23-godišnji portugalski veznjak Matheus Nunes, aktuelni član Sportinga iz Lisabona.

Portugalski mediji tvrde kako je City već stupio u kontakt s timom iz Lisabona oko transfera ovog fudbalera. Posao bi vrlo brzo mogao biti okončan i Guardiola može zadovoljno da tralja ruke.

Cijena ovog fudbalera je oko 30 miliona eura, što je itekako povoljno za City koji raspolaže zaista ogromnim sredstvima zahvaljujući bogatim vlasnicima.

Matheus Nunes je rođen u Rio de Janeiru. Ipak, kao dječak od 12 godina je došao u Portugal i počeo je karijeru u ekipi Ericeirensea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jednu sezonu proveo je potom u Estorilu, da bi 2019. godine postao član velikana iz Lisabona, gdje igra zaista dobro.

Odlični nastupi donijeli su mu i poziv u reprezentaciju. Za Portugal je odigrao pet utakmica, a sada očigledno slijedi i veliki transfer.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Milijardu i 77 miliona funti do sada,bez Haalanda, gospodin Pep je potrosio na nove igrace..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi