Guardiola na kraju meča odgurnuo zvijezdu West Hama, pa poručio: "Ide u teretanu svaki dan"

Zanimljiva scena nakon utakmice

Guardiola na kraju meča odgurnuo zvijezdu West Hama, pa poručio: "Ide u teretanu svaki dan"

E. Čaušević

Manchester City jučer nije uspio da u gostima pobijedi West Ham i osigura titulu prvaka Engleske.

Građani su u Londonu odigrali 2:2 i osvojili su bod, te i dalje imaju sve u svojim rukama u zadnjem kolu u kojem im je dovoljna i pobjeda kako bi na kraju odbranili titulu prvaka Engleske.

City je jučer gubio sa 2:0 u Londonu, ali je u drugom poluvremenu uspio da poravna na 2:2. U samom finišu meča Građani su mogli do potpunog preokreta, ali je Riyad Mahrez u 86. minuti promašio penal.

Nakon utakmice bilo je zanimljivo i na terenu, a u centru pažnje našao se španski stručnjak Pep Guardiola.

Kamere su snimile trenutak kada je Guardiola odgurnuo Michaila Antonija dok je išao ka svlačionici. Međutim, jasno je da se radi o šali jer je Guardiola nakon toga "kritikovao" zvijezdu West Hama što je odigrao tako dobro jer je u prvom poluvremenu stvaro nevjerovatnu glavobolju defanzivcima Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I Antonio se samo nasmijao kada je Guardiola prokomentarisao njegovu partiju što je najbolje dokazalo da igra najbolju sezonu u životu. Guardiola je kasnije i komentarisao igru napadača West Hama.

"On ide u teretanu svaki dan i nevjerovatno je jak. Čuvati Antonija baš nije jasno i stvorio je ogromne probleme mojoj odbrani. Oni su bili na kraju fantastični s obzirom o kakvom igraču se radi", Guardiola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi