4

Komentari (4)

Mele
Xavi , Iniesta, Messi. titule, pa Bayern, ,a pogotovo sad, ima dobre igrace, ne treba mu ni Kane, jos Jesusa dati i 150 miliona, ludnica.
Osvaldo000
A gdje bi otisao prevaro, imas po 3 kvalitetna igraca ma svakoj poziciji, arapi ti daju sta pozelis u svakom drugom klubu bi bio prosijek
miki30
Imaš Arape koji ti daju stotine miliona svaki prelazni rok i to je to! Nemoj džaba pričati. Pogotov sada u ovim vremenima pandemije. Gdje ćeš dobiti toliki keš za transfere i toliku platu. Dokaži se kralju u West Hamu, Arsenalu da te vidimo.
MaDaj
a sto smarate sa dokazi se u ... komentarima ... stvarno nemaju nikakav smisao ... sta je sledece ? Lako je u citiju hajde u FK Veliki dol i sa njim osvoji ligu sampiona ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.