Pep Guardiola saopštio da ostaje u Cityju: Ne mogu tražiti ništa više od ovog
Foto - EPA

Menadžer Građana

Pep Guardiola saopštio da ostaje u Cityju: Ne mogu tražiti ništa više od ovog

M. Šljivak

Pep Guardiola sutra će sa Manchester Cityjem imati šansu da osvoji trofej Lige prvaka.

City u finalu čeka ekipu Chelseaja, a pred ovaj meč Guardiola je saopštio da ostaje menadžer Građana i u narednom periodu.

"Ostajem u Cityju i tu nema nikakve dileme", poručio je Guardiola i zatim je hvalospjevima govorio o svom klubu.

"Ovaj klub daje menadžeru sve što poželi. Naravno, ogromne su investicije, ali nije sve u tome. Stekao sam prijatelje među ljudima koji su iznad mene, a igrači me cijene kao menadžera jer imam podršku čelnika kluba. Osjećam se jako dobro i imamo apsolutno sve", rekao je Guardiola i nastavio je:

"Jednostavno, ne mogu tražiti više ništa od toga. Svi smo na istom nivou, zajedno donosimo odluke, zajedno dijelimo dobre i looše trenutke. Kada izgubimo, ne kažu mi da sam samo ja odgovoran već pokušavamo naći zajedničko rješenje. Rezultati će odlučiti hoću li ostati još duže u klubu, ali uvijek ćemo biti prijatelji", istakao je Guardiola.

Španski stručnjak je sa Cityjem ugovorom vezan do ljeta 2023. godine, a ineteres za njegovim uslugama pokazuje njegov nekadašnji klub Barcelona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plan predsjednika katalonskog kluba Joana Laporte je da Guardiolu pokuša dovesti tokom ljeta naredne godine i ostaje nam da vidimo hoće li u tom i uspjeti.

Manchester City je favorit u sutrašnjem finalu Lige prvaka. Mozzart nudi odličnu kvotu na ovaj meč, a prognozu finala OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Imaš Arape koji ti daju stotine miliona svaki prelazni rok i to je to! Nemoj džaba pričati. Pogotov sada u ovim vremenima pandemije. Gdje ćeš dobiti toliki keš za transfere i toliku platu. Dokaži se kralju u West Hamu, Arsenalu da te vidimo.
3 5
Osvaldo000
A gdje bi otisao prevaro, imas po 3 kvalitetna igraca ma svakoj poziciji, arapi ti daju sta pozelis u svakom drugom klubu bi bio prosijek
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi