Guardiola došao na press konferenciju, pa se iznenadio kada je čuo šta danski novinar traži od njega

Njegovim kolegama se taj potez nije svidio

Guardiola došao na press konferenciju, pa se iznenadio kada je čuo šta danski novinar traži od njega

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja igraju večeras u gostima protiv Kopenhagena meč četvortog kola Lige prvaka.

City je prije šest dana na svom terenu ubjedljivo pobijedio danski klub sa 5:0, a već večeras će ovi klubi ponovo odmjeriti snage i to na Parken stadionu.

Ekipa Manchester Cityja jučer je doputovala u glavni grad Danske gdje je sinoć odradila posljednji trening pred večerašnju utakmicu.

Prije toga održana je i press konferencija engleskog prvaka na kojoj se prisutnim medijima obratio Pep Guardiola.

Španski stručnjak bio je u centru pažnje javnosti jer je pred sami početak press konferencije doživio neočekivanu stvar kada mu je prišao jedan od danskih novinara i zatražio je selfie.

Guardiola u početku nije razumio šta on želi od njega, ali je odlučio da ga ispoštuje iako je bilo jasno da baš nije oduševljen zbog toga.

Oglasi

Ostali novinari su kritikovali svog kolegu jer je to uradio pred sami početak press konferencije kada su kamere već bile uključene, ali jasno je da on nije htio propustiti priliku da dobije fotografiju za pamćenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica u Kopenhagenu igra se večeras od 18:45 sati i jasno j eda je Manchester City i večeras veliki favorit.

City vodi u grupi G s maksimalnih devet bodova, dok je Borussia Dortmund drugoplasirana s tri boda manje. Slijede Sevilla i Kopenhagen koji imaju po jedan osvojen bod i očito će se oni boriti za mjesto koje vodi u Evropsku ligu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi