Guardiolina reakcija je pravi hit: Odmah je znao šta će uslijediti

Ispratio gol Viniciusa

Guardiolina reakcija je pravi hit: Odmah je znao šta će uslijediti

Edmir Škorić

U fantastičnoj utakmici Manchester City je pobijedio Real Madrid s 4:3 i ima prednost uoči revanša polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu.

Meč je City otvorio sjajno - imao je 2:0 nakon 11 minuta zahvaljujući golovima De Bruynea i Gabriela Jesusa, ali je Real preko Benzeme smanjio do odlaska na odmor.

Foden u 53. minuti zabija za 3:1, no samo dvije minute kasnije Vinicus smanjuje na 3:2.

Upravo kod gola Brazilca nastala je viralna reakcija Guardiole, koji je u očaju gledao kako Vinicus prolazi pored iskusnog Fernadinha po lijevoj strani, na kraju izlazi pred Edersona i pogađa.

Fernadinho je zamijenio povrijeđenog Stonesa u 36. minuti i ovaj veznjak veteran morao je da "glumi" desnog beka, a to je zaista bilo pogubno u nekim momentima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bernardo Silva će kasnije povisiti na 4:2, a Benzema panenkom u 82. postaviti konačnih 4:3.

[twitter]https://twitter.com/utdz0ne/status/1519049060132524032[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...mrtvi Fernandinho igrao beka jer nisu imali nikog drugog i naravno,kriv za gol...jos jedna nafaka za Real...ovako su i protiv Liverpoola prosli dalje prosle godine kad su Liverpoolu stopere igrali veznjaci Henderson i Fabinho jer su svi stoperi bili povrijedjeni...
1 18
CHEEE
Ja reko stocem će ga opaliti ?
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije