Odlazak velikana rasplakao Guardiolu: Niko ga ne može zamijeniti...

Uplakani menadžer Manchester Cityja

Odlazak velikana rasplakao Guardiolu: Niko ga ne može zamijeniti...

M. Šljivak

Manchester City proslavio je titulu prvaka Engleske.

Građani su za kraj sezone savladali Everton sa 5:0, a u ovom susretu se od dresa Građana u Premier ligi oprostio Sergio Aguero.

Argentinac je ušao u drugom poluvremenu i zabio je dva gola, te se na najbolji mogući način oprostio od kluba u kojem je proveo 10 godina.

Nakon utakmice Pep Guardiola je zaplakao zbog Aguera i tvrdi da ga niko ne može zamijeniti.

"Volimo ga. On je posebna osoba za nas", rekao je Guardiola i dodao je:

"Predobra je osoba kao i fudbaler. Ne možemo ga zamijeniti", rekao je uplakani Pep Guardiola.

Aguero će karijeru nastaviti u Barceloni. Sa katlaonskim timom već je dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljednji meč u dresu Cityja mogao bi odigrati u finalu Lige prvaka koje je na rasporedu narednog vikenda.

Sjajni napadač je u proteklih 10 godina nosio dres Manchester Cityja. Odigrao je 389 utakmica i postigao je fenomenalnih 260 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Kakav je ovo folirant od trenera mars u picku materinu nafurano **** te otac odvratni Svaka cast za sve sto se fudbala tice strucnjak si postujem sve zasluzeno ali jedes ****a s izjavama odvratno te slusati sta ga se kurcis svak ti je najbolji nezamjenjiv nikad nisi trenirao boljeg reko si ponpet puta ite izjave za razlicite igrace haj mars
3 13
Mehinaldo
Mama ti je majmun debilcino **** te on vodi ga kuci osvojio titule s daleko najboljim sastavima najskupljim ekipama i satro on sila istog tog aguera pisao se po njemu nije igrao u zadnje tri godine skoro nikako bgt ne seri
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi