Pep napao Mendyja zbog društvenih mreža, ovaj mu odgovorio na - društvenim mrežama!

Ne može bez Twittera, Facebooka, Instagrama...

Pep napao Mendyja zbog društvenih mreža, ovaj mu odgovorio na - društvenim mrežama!

E. Škorić

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, oduševljen je zbog igre Francuza Benjamina Mendyja.

Mendy je briljirao s dvije asistencije u pobjedi Cityja nad Arsenalom (2:0) na Emiratesu u nedjelju, a nakon meča je Guardiola uputio zanimljiv komentar.

"Mendy je Mendy, ponekad želimo da ga ubijemo, a ponekad pomislimo kakvog igrača samo imamo. Daje nam energiju. Mendy ima puno stvari koje mora da poboljša i nadamo se da ćemo ga ubijediti da malo zaboravi društvene mreže", poručio je Guardiola.

Vidjevši tu objavu na Twitteru, pošto je Pepovu izjavu Mancehster City prenio na zvaničnim kanalima, Mendy je napisao: "Oops" i jednostavno poručio da bez društvenih medija danas ne može.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cityju slijedi duel s Huddersfieldom i Građani su odmah pokazali da su spremni da odbrane titulu, mada se nešto pitaju i Liverpool, Chelsea, Manchester United...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti