Pep nastavlja sa potrošnjom: Defanzivac rezervisan za januar
(Foto: EPA)

Firpo meta Građana

Pep nastavlja sa potrošnjom: Defanzivac rezervisan za januar

M. Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola naciljao je novo pojačanje.

Kako prenose španski mediji, na Etihad bi već u januaru mogao sletiti defanzivac Betisa Junior Firpo.

Ovaj 22-godišnji fudbaler igra sjajno u timu iz Seville otkako je šansu za igru dobio u protekloj sezoni. Primarna mu je pozicija lijevog beka, a vrlo lako može igrati po krilu, ali i kao štoper.

Mogućnost nastupa na više pozicija privukla je pažnju mnogih klubova, a za sada su Građani ti koji pokazuju najviše interesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Junior bi ih mogao koštati dosta novca. Beti za njegove usluge traže čak 60 miliona eura i gazde Cityja će morati da posegnu za novčanikom kako bi Guardioli ispunili još jednu želju.

Firpo je rođen u Dominikanskoj Republici, ali nosi dres selekcije Španije. Član Betisa je postao 2014. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi