"Pep nije gledao penal, pitao me je gdje je lopta završila?"
(Foto: EPA)

Raheem Sterling nakon meča

"Pep nije gledao penal, pitao me je gdje je lopta završila?"

M. Šljivak

Fudbaleri Manchester Cityja osvojili su danas Liga kup nakon što su u finalu nakon boljeg izvođenja penala porazili Chelsea.

Pobjednički penal izveo je Raheem Sterling. Zabio je i slavlje je moglo početi.

Brzonogi fudbaler na kraju je i otkrio da menadžer Pep Guardiola nije gledao penale.

"Nevjerovatan osjećaj. U svom sam gradu, kod kuće na Wembleyju. Bila je ovo teška utakmica, ali nevjerovatan osjećaj", rekao je Sterling, te je dodao da Pep Guardiola nije gledao zadnji penal.

"Pep mi je rekao da nije gledao zadnji penal. Pitao me je gdje je završila? Odgovorio sam u vrh mreže. Osvojili smo jedan trofej, sada idemo po ostale", istakao je Sterling.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije