Pepe boluje od amenzije: Ma kakvi Realovi navijači!

Brzo zaboravlja

Pepe boluje od amenzije: Ma kakvi Realovi navijači!

Edmir Škorić
Teme:

Godinama je Pepe bio član Real Madrida, prošao je sve i svašta u dresu tog kluba, no ubrzo je "obolio od amnezije".

Zaboravio je, dakle, Pepe sve ono što je godinama prolazio kao igrač kraljevskog kluba. Imao je bezrezervnu podršku navijača čak i onda kada ju nije ni zasluživao, ali odlaskom u Tursku promijenio je mišljenje.

"Navijači Bešiktaša su fantastični. Realovi nikada nisu bili toliko strastveni. Ovdje u Turskoj igrači su jako dobro motivisani. U vrijeme kad sam igrao za Real, morali smo se sami motivisati jer navijači nam to nisu priuštili. Jednostavno nisu ovako strastveni", kazao je Pepe turskim novinarima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tridsetčetverogodišnji Portugalac je u Realu provoe 10 godina, odigroa je 229 mečeva za slavni klub i osvojio je baš sve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi