Pored Pepea lopta može proći, ali igrač nikako: Stravičan sudar glavama obilježio početak utakmice
Foto - Screenshot

Srećom pa su dobro prošli

Pored Pepea lopta može proći, ali igrač nikako: Stravičan sudar glavama obilježio početak utakmice

M. Šljivak

Porto i Lyon na Dragao stadionu igraju prvi meč osmine finala Evropske lige, a već nakon 30 sekundi igre došlo je do prekida koji je trajao pet minuta.

U glavnim ulogama bili su defanzivac domaćeg tima Pepe i veznjak Lyona Lucas Paqueta koji su imali žestok sudar glavama već u prvom napadu.

Paqueta je pokušao da prođe pored Pepea, došlo je do žestokog sudara i španski sudija Jose Maria Sanchez Martinez prekinuo je meč.

Ljekarska služba je brzo reagovala. Obojici fudbalera je ukazana pomoć, a utakmica je nastavljena nakon pet minuta pauze.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Pepe i Paqueta su nastavili susret uz podsjetnik na glavi da je došlo do žestokog udarca.

OVDJE pogledajte šta se desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi