U fudbalu ga svi znamo kao žestokog momka, a do svoje 17. godine spavao s mamom u krevetu

Pepe odlučio da otkrije zanimljivu priču

U fudbalu ga svi znamo kao žestokog momka, a do svoje 17. godine spavao s mamom u krevetu

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Pepe bit će sigurno upamćen kao jedan od najprgavijih defanzivaca u svijetu fudbala.

Pepe je najbolji dio svoje igračke karijere proveo u Real Madridu s kojim je osvojio skoro sve što je mogao, a nakon toga odlučio je da se vrati u Portugal gdje je potpisao za Porto za koji igra i danas.

Ovaj iskusni defanzivac upisao je i 123 utakmice za reprezentaciju Portugala i jasno je da je uspio ostvariti itekako zapaženu karijeru.

No, pored svih uspjeha na klupskom i reprezentativnom nivou jasno je da će Pepe ostati upamćen kao jedan od najprgavijih igrača. Pepe je poznat kao "žestoki momak" u svijetu fudbala, ali otkrio je jednu priču iz djetinjstva i mladosti koja baš to i ne pokazuje.

Naime, portugalski defanzivac dao je intervju za tamošnji Tribuna Expresso gdje je govorio o svom odrastanju.

On je s porodicom živio u Brazilu desetak godina, a onda su došli u Portugal. No, sve je šokirao priznanjem da je spavao u krevetu sa svojim roditeljima dok nije proslavio svoj 17. rođendan.

"U Portugal smo došli kada sam imao 17 godina. Spavao sam s roditeljima u krevetu i zamislite kako je to bilo (kroz smijeh). Bio sam već tada veliki momak, a spavao sam s roditeljima. Mogu samo zamisliti da se mom ocu to nikako nije sviđalo", rekao je Pepe i dodao.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Oca nije često bilo tako da sam se osjećao sigurnije kada sam spavao pored mamen. Ne znam da li je to bilo što sam se bojao nečega, ali jednostavno je bilo tako. Kada smo došli u Portugal dobio sam svoju sobu i krevet i počeo sam da se osjećam sigurno kada sam spavao sam".

Ovaj 39-godišnjak ponikao je u brazilskom Alagoanu, a dolaskom u Portugal karijeru je nastavio u Maritimu. Kasnije je igrao za Porto, Real Madrid i Bešiktaš. U Porto se vratio početkom 2019. godine.

Top Komentari

Klicko
@ubnt i ti i dan danas spavaš i spolno općiš sa svojom mamom hahaha.Tebi ovo nije nimalo čudno :))
2 6
vedin
Vjerovatno je zbog toga i ispao ovakav idiot.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije