Pepe Reina je Milanov Plan B

Ukoliko Donnarumma hoće da ide

Pepe Reina je Milanov Plan B

E. Škorić

Ako Gianluigi Donnarumma odluči da ode, a za sada ne želi, Milan ima i Plan B.

Donnarumma je odlučio da ostane u Milanu, mada još nije isključeno da će talentovani italijanski golman ipak mijenjati sredinu, obzirom da ima bogate ponude.

Stoga se u Milanu pripremaju na najgori scenarij, pa već planiraju Donnarumminu zamjenu. Prema Gazzetti dello Sport, Pepe Reina, iskusni španski golman, mogao bi da stigne na San Siro.

Reina je u Napoliju, koji će ionako tražiti novog golmana, pa nije isključeno da 34-godišnji Španac dođe na San Siro, no dosta toga ovisit će o Donnarumminoj konačnoj odluci. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Milanu žele da potpiše novi ugovor jer mu ovaj ističe narednog ljeta, a mladi golman će ipak sve dogovoriti sa agentom Minom Raiolom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi