Reina neće dobiti novi ugovor od Napolija?

Tvrde mediji u Italiji

Reina neće dobiti novi ugovor od Napolija?

    Prema informacijama koje dolaze iz Italije, Pepe Reina neće dobiti novi ugovor. 

Sa 35 godina na ramenima španski golman je prvi izbor u Napoliju, međutim veliko je pitanje hoće li tako biti i sljedeće godine jer mediji na Apeninima od jutros nagovještavaju njegov odlazak. 

Čelnici Napolija ne skrivaju da su u potrazi za novim golmanom, a dok se sa prelaskom u ovaj italijanski klub povezuje nekoliko imena, tema uopšte nije produženje saradnje sa Reinom. Njegov ugovor važi do ljeta 2018. godine i pretpostavlja se da će nakon isteka istog potražiti novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Reina za Napoli nastpa od 2015. godine kada je stigao iz Napolija. U svojoj dosadašnjoj karijeri još je bio član Liverpoola, Villarreala i Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi