Pepe Reina: Osjećam bijes, uništavaju Kataloniju
Reini teško pada da gleda šta se dešava u Kataloniji

Golman Milana se oglasio nakon posljednjih dešavanja

Pepe Reina: Osjećam bijes, uništavaju Kataloniju

S. Pašalić

Od ponedjeljka je u Kataloniji nastao pravi haos.

Naime, nekoliko čelnika ove autonomne španske pokrajine je osuđeno na zatvorske kazne zbog toga što su prije dvije godine organizovali referendum.

Isti dan su demonstranti izašli na ulice i blokirali neke od njih, a također je bio blokiran i aerodrom zbog čega je otkazano 67 letova.

Posljednjih dana se situacija još više zakomplikovala i atmosfera je sve usijanija, a sve više demonstranata je na ulicama te su neki od nih i dosta nasilni.

Zasmetalo je to čini se i golmanu Milana, Pepeu Reini koji je započeo karijeru u Barcleoni i bio u ovom klubu do 2002. godine.

"Veoma sam tužan zbog grada koji me je gledao kako odrastam. Osjećam bijes, nemoć i sramotu. Poštujem ljude koji protestuju na miran način, ali ne podnosim one koji uništavaju Katalonijiju kao životinje", napisao je Reina na svom Twitter nalogu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

TTV.KenyTB
koga boli ***** za kataloniju nas srbi jebu citav zivot pa niko nista ne pise jos nam smijesno
4 1
infinity2612
Jesu pogan narod ovi pravoslavci u Bosni. Blago zemljama u kojima se navedena sorta izroda od ljudi nista ne pita
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi