Perez bi možda i izbacio Ramosa, ali kada je ugledao njegov ugovor...

Ramos će ostati

Perez bi možda i izbacio Ramosa, ali kada je ugledao njegov ugovor...

Edmir Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u svađi je sa stoperom Sergijom Ramosom nakon očajnih rezultata kraljevskog kluba.

Situacija u klubu je izuzetno loša, a fudbalerima koji su ispali od Ajaxa sve je dodatno otežao predsjednik kluba Florentino Perez.

On im je nakon katastrofalnog poraza odlučio očitati bukvicu i izbila je žestoka svađa između njega i kapitena Sergija Ramosa.

Ramos se svađao više od pola sata sa Perezom, te je potom ljutito napustio Santiago Bernabeu. Navodno, sve je počelo još u svlačionici Reala odmah nakon utakmice protiv Ajaxa.

Nakon svega, postalo je upitno da li će Ramos ostati u Realu i nakon kraja sezone, ali prema onome što piše AS, teško da će ga i Perez željeti otjerati, prvenstveno jer bivši igrač Seville ima ugovor s Realom do ljeta 2021. godine.

To znači da bi Pwerez morao Ramosu da plati čak 25 miliona eura, ako želi da ovaj prije vremena napusti Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramosu je u ljeto 2015. godine produžen ugovor do 2020. godine, a nedavno je dobio i dodatnu godinu ugovora zbog dobrih nastupa.

Ramos ima 32 godine i želja mu je da karijeru okonča u Realu, ali ne u ovakvoj ekipi, koja je nemoćna već mjesecima i koja je u osmini finala Lige prvaka ispala od Ajaxa, ranije iz Kupa, a u ligi je na minus 12 u odnosu na Barcelonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi