Perez gubi strpljenje: Neočekivano ime se pojavilo u borbi za novog trenera Real Madrida

Conte i Pochettino su nedostižni?

Perez gubi strpljenje: Neočekivano ime se pojavilo u borbi za novog trenera Real Madrida

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, još uvijek traži novog trenera za svoj tim nakon što je početkom sedmice odlučio uručiti otkaz Julenu Lopeteguiju.

Lopetegui je u Real Madrid stigao ovog ljeta nakon što je napustio reprezentaciju Španije, ali se zadržao svega nekoliko mjeseci jer je zbog očajnih rezultata na kraju dobio otkaz. Ovih dana se špekuliše o raznim trenerima koji bi mogli preuzeti Kraljeve, a nekako se najviše spominju Antonio Conte i Maurizio Pochettino.

Međutim, u španskim medijima danas se pojavila informacija da Perez nema toliko strpljenja da čeka Pochettina koji neće sigurno napustiti Tottenham tako brzo, ali ni Contea koji želi ogroman novac. Ugledna Marca prenosi da se Real okrenuo drugim trenerima, te da je u prvi plan došao Leonardo Jardim.

Ovaj portugalski stručnjak je nedavno napustio Monaco s kojim je oduševio fudbalski svijet prije dvije godine. Jardim i Monaco su zaustaviti dominaciju PSG-a i osvojili titulu prvaka Francuske, te su čak došli do polufinala Lige prvaka. Jardim je bez posla, ali prema pisanju Marce uskoro bi mogao naći angažman iz snova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti