Perez i Pochettino imali 'prijateljski sastanak' u Londonu

Traži li to Perez trenera Realu?

Perez i Pochettino imali 'prijateljski sastanak' u Londonu

E. Škorić

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino navodno se u Londonu sastao s Florentinom Perezom, predsjednikom Real Madrida.

Pochettino bilježi odlične rezultate na klupi Tottenhama, a ranije se često pisalo da bi mogao doći u Real umjesto Zinedinea Zidanea.

Iako je Zizua naslijedio Julen Lopetegui, nije isključeno da u budućnosti Pochettino ipak dođe u Madrid.

Prema raznim inostranim izvještajima, Pochettino se sastao s prvim čovjekom Reala u Londonu tokom FIFA-inog izbora najboljeg igrača u minuloj goddini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca navodi da su Pochettino i Perez imali 'prijateljski sastanak' u Londonu, a hoće li nakon svega od to prijateljstvo izrasti i u poslovni odnos, ostaje da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti