8

Komentari (8)

Prestanite prepisivati naručene Saudijske tekstove.Jer Modrić sigurno neće u Saudiju.99% će u Miami.I po cijenu manjih para.Šta će mu pare kad je život tamo pustinja u svemu.A što se tiče Hakimija šanse da ga dovede Mbape u Real nisu ni 1%.Zna se ko dovodi igrače.Mbape sigurno ponajmanje.
ubnt
Inače Xavi glista je od narkomana Laporte zatražio da im dovede kopačku od Mbappea. Narkoman mu je kratko odgovorio. Ne seri, nemamo ni za pertle a da ne pričam o kopački.
user1651083476
Ovo je trebalo biti duhovito ili sta li vec
Joe17
Pa to je ziva istina hehe
YouTalkinToMe
Tražio kopačku od mbapea da je nabije tvojoj mami u čkapi, otac te yebo smrdljiva.
Joe17
Nemoj biti toliko prostak.. Zasto odmah Mamu spominjes, to jedini izlaz da nekome spustiš tj odgovoriš? Jadan si ako je tako!
Sipuga
Samo me zanima ko dade ovakvom gluposti komentaru like.sako moze narooman likovati takvo nesto.kad je xavi igrao fudbal tog klepeca nije bilo ni u jajima.Jos on nije postigao sta je xavi u karijeri jedan idot mu slomi nogu i nikad se vise cuti nece za njega.dobra igrac nista protiv njega ali pricati takvu glupost ko tvoj komentar nigdje veze.samo da ze zna barcelona mi nije ni blizu omiljeni klubova ali kapa dole za Xavia a malom kepec puno srece u madridu
Manager
Mozes sam sebi lajkovat vlastiti komentar. Da li si znao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.