Perez ne voli dovoditi pojačanja u januaru i za to ima veoma dobar razlog

Novi igrači stižu tek na kraju sezone?

Perez ne voli dovoditi pojačanja u januaru i za to ima veoma dobar razlog

Endin Čaušević

Navijači Real Madrida očekuju da će njihov klub ove zime dovesti nekoliko novih pojačanja jer nisu baš zadovolji igrom ekipe u dosadašnjem dijelu sezone.

Već neko vrijeme špekuliše se o tome koji igrači se nalaze na listi želja kraljevskog kluba za januarski prelazni rok, a navodno Florentino Perez je zacrtao trojicu igrača koje će pokušati dovesti, ali prema svemu sudeći na kraju sezone.

Predsjednik Real Madrida u nekoliko navrata je priznao da nije baš ljubitelj da u januaru dovodi nove igrače. Cijene su tada dosta manje nego što je to slučaj u ljetnom prelaznom roku, ali isto tako gotovo je nemoguće dovesti neko zvučnije pojačanje.

Perez ima veoma dobar razlog zbog čega baš nije fan januarskog prelaznog roka. U prošlosti je pokušao osvježiti ekipu novim igračima poput Antonija Cassana, Emmanuela Adebayora ili Lucasa Silve, ali ispostavilo se da su to bili samo promašaji ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prema pisanju španskih medija na listi želja Kraljeva nalaze se Mauro Icardi, Kepa Arrizabalaga i Timo Werner, ali će Perez sačekati ljeto kako bi pokušao realizovati ove transfere.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi