Transfer bomba! Mane dogovorio prelazak u Real, ali...

Postignut načelni dogovor sa Senegalcem

Transfer bomba! Mane dogovorio prelazak u Real, ali...

Iako je pomalo ostao u sjeni fantastičnog Mohameda Salaha i Sadio Mane iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Liverpoola, a sada evropski mediji prenose seznacionalne vijesti o njegovoj budućnosti.

Dok su mediji širom svijeta špekulisali o potencijalnom transferu Mohameda Salaha u Real Madrid, Kraljevi su postigli dogovor sa Sadiom Maneom.

Na transferu Sadia Manea u Real se radilo već neko vrijeme, a prema prema pisanju France Footballa postignut je i načelni dogovor između dvije strane.

Sadio Mane je trebao biti prvo pojačanje Madriđana za narednu sezonu, ali sada se špekuliše da je Zidaneov iznenadni odlazak sa klupe Kraljeva bacio sumnju na realizaciju transfera sjajnog Senegalca. Navodno je upravo ideja o igranju pod Zidaneom jedna od stvari koje su privlačile Manea na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

O ovom potencijalnom transferu bi uskoro trebalo biti više informacija, a valja podsjetiti da je upravo Sadio Mane bio jedini strijelac za Liverpool u finalu LP protiv Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Mane ode Dembele dodje.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti