Perez ponovo šokira svijet: Spremio 500 miliona funti za nove Galacticose

Predsjednik Reala će za tri igrača dati 500 miliona funti

Perez ponovo šokira svijet: Spremio 500 miliona funti za nove Galacticose

Florentino Perez je poznat kao čovjek koji ne žali pare samo da dobije ono što želi.

Obzirom da Real igra očajnu sezonu, vjerovatno najlošiju u proteklih 10-ak godina, Perez će vjerovatno na kraju sezone napraviti potpuni remont ekipe. Prvi koji će otići je trener Zinedine Zidane, a ista sudbina bi trebala zadesiti mnoge zvijezde kluba poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i ostalih.

Perez ne bi bio Perez kad ne bi imao plan B, a taj plan bi sada mogao šokirati čitav fudbalski svijet. Naime, predsjednik kluba koji je osvojio tri Lige prvaka u posljednje četiri sezone namjerava potrošiti 500 miliona funti na ljeto na trojicu igrača. Njegove želje su Eden Hazard, Harry Kane i David De Gea.

Prema saznanjima Daily Maila, Real namjerava ponuditi po 200 miliona funti za Hazarda i Kanea čime bi oborio svjetski rekord, dok će za De Geu United navodno dobiti 100 miliona funti. Njih trojica bi u budućnosti trebala činiti udarne igle Realovog tima i ne treba sumnjati da će Perez sve učiniti kako bi ih doveo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bila bi to treća era 'Los Galacticosa' nakon Ronalda, Zidana, Beckhama, Figa i kompanije te Ronalda, Kake, Benzeme i ostalih. Kane, Hazard i De Gea bi imali jako težak zadatak da nadmaše tri titule prvaka Evrope koliko je osvojila posljednja generacija Galacticosa.

Podsjetimo, Kraljevi ovu sezonu još uvijek mogu spasiti ako osvoje Ligu prvaka, a prva prepeka na tom putu je moćni PSG.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti