Perez pronašao način kako da zadrži Modrića u klubu

Novac diktira sve

Perez pronašao način kako da zadrži Modrića u klubu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić uveliko se povezuje sa prelaskom u Inter, ali nije poznato koliko u tim špekulacijama ima istine.

Modrića su mnogi još ranije 'preselili' sa Santiago Bernabea, ali u Real Madridu bi ipak bili mnogo sretniji da zadrže jednog od svojih najboljih igrača i nije da samo sjede skrštenih ruku i čekaju epilog.

Prema pisanju inostranih medija, predsjednik Real Madrida Florentino Perez pronašao je način kako da Modrića zadrži u klubu - povećanjem plate.

Modrić trenutno zarađuje 6.5 miliona eura po sezoni, a Inter mu je ponudio 10. Nije poznato kolika će biti Perezova ponuda, ali se špekuliše da će u najmanju ruku izjednačiti ponudu kluba iz Milana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka Modrić je više puta isticao kako bi bio najsretniji kada bi završio karijeru u Madridu, ali pitanje je jesu li se u međuvremenu stvari promijenile po tom pitanju. Odgovor ćemo dobiti vrlo brzo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi