Perez samo dvojicu igrača vidi kao zamjene za Cristiana Ronalda

Zadnja opcija mu je Lewandowski

Perez samo dvojicu igrača vidi kao zamjene za Cristiana Ronalda

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sve je bliže izlaznim vratima Real Madrid, a čini se da je toga postao svjestan i predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez.

Vijest o tome da će Ronaldo napustiti Real Madrid ovog ljeta šokirala je fudbalsku javnost, ali čini se da je ostalo još samo zvanično da se potvrdi da je Ronaldo novi igrač Juventusa. U Realu će sigurno pokušati sve da nagovore svog najboljeg igrača da ostane, no lagano razmišljaju i o drugim opcijama.

Već danima se u španskim medijima špekuliše o tome koga bi Real mogao dovesti ovog ljeta ukoliko Ronaldo odluči da digne sidro. U posljednje vrijeme mnogi igrači spominjali su se s Kraljevima, no ugledna Marca objavila je danas da je sada jasno koji igrači se nalaze na listi želja Florentina Pereza.

Navodno, prva želja Reala ukoliko ode Ronaldo je Eden Hazard za kojeg vjeruju da bi bio idealna zamjena. Ukoliko ne uspiju dovesti Belgijanca onda će se u Realu okrenuti prema kapitenu Intera, Mauru Icardiju. Također, spominje se i Robert Lewandowski, no očito je on posljednja opcija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Hazarda su u Real Madridu spremni platiti i do 150 miliona eura, dok Icardi ima otkupnu klauzulu od 110 miliona eura u Interu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti