Perez traži zamjenu za Ronalda: Tri igrača na meti Kraljeva

Žele se osigurati na vrijeme

Perez traži zamjenu za Ronalda: Tri igrača na meti Kraljeva

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo osvojio je FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2017. godini nakon što je s Real Madridom u prošloj sezoni osvoji gotovo sve što je mogao.

Iako je Ronaldo već godinama na vrhuncu svoje forme u Realu ne žele ništa rizikovati, te su već počeli tražiti zamjenu za ovog igrača koji će početkom naredne godine proslaviti svoj 33. rođendan. Florentino Perez je svjestan da njegov tim neće zauvijek moći da se oslanja na Ronalda i zbog toga želi na vrijeme da se osigura.

Marca je objavila danas da je predsjednik kraljevskog kluba već počeo tražiti igrača koji će biti zamjena za Portugalca. Ronaldo je poručio da želi ostati u Realu do kraja karijere, ali je samo pitanje vremena kada će ga "stići" godine što na Santiago Bernabeu očito žele spremno da dočekaju.

Navodno, Perez na svojoj listi želja ima trojicu igrača za koje vjeruje da jednog dana mogu biti lideri ove ekipe. Prvi je Paulo Dybala koji briljira u Juventusu i jasno je da je pred njim blistava budućnost. Real prati i mladog igrača PSG-a Goncala Guadesa koji trenutno igra na posudbi u Valenciji i već je postigao osam golova i isto toliko asistencija u samo, pogađajte, osam nastupa za Šišmiše.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I na kraju tu je 18-godišnji Lincoln iz Gremija za kojeg u Brazilu tvrde da je novi Ronaldinho. Ovaj tinejdžer je za svoj klub debitovao sa svega 16 godina i već je odigrao nevjerovatne 254 utakmice za svoj tim, a tek je postao punoljetan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi