Perezova izjava bacila u trans navijače Reala: Ko to dolazi?

Bit će zanimljivo na Bernabeu

Perezova izjava bacila u trans navijače Reala: Ko to dolazi?

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez obradovao je navijače ovog kluba jučerašnjom izjavom.

"Kraljevi" su jučer predstavili novog fudbalera, Alvara Odriozolu, a tom prilikom se medijima obratio i prvi čovjek kluba Florentino Perez.

On je najavio velika pojačanja kao zamjenu za Cristiana Ronalda koji je nedavno za oko 100 miliona eura preselio u Juventus.

"Svjesni smo očekivanja koja se pred Real stavljaju svake sezone. Imamo sjajan tim i želimo da ga pojačamo sa novim, nevjerovatnim igračima", poručio je Perez i na taj način najavio da će u klub doći velike zvijezde u nastavku prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Obzirom da znamo za šta je sve Perez sposoban kada su u pitanju transferi, ne treba se čuditi ako do septembra dovede i više od jedne velike zviejzde.

Podsjetimo da se sa Realom za sada povezuju igrači kao što su Eden Hazard, Kylian Mbappe ili Neymar.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi