Perin definitivno novi golman Juventusa

Čeka se samo zvanična potvrda

Perin definitivno novi golman Juventusa

E. Škorić

Mattia Perin definitivno je novi golman Juventusa, javljaju italijanski mediji.

Perin će u toku dana završiti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Starom damom. U Torino je stigao još ranije, pošto je Italija sinoć igrala prijateljski meč s Holandijom.

Golman Genoe u Juventusu će imati ulogu zamjene legendarnog Gianluigija Buffona, mada je i sam svjestan šta to znači i koliko se od njega očekuje.

Ugledni italijanski novinar Gianluca Di Marzio je objavio kako su generalni direktor Juventusa i predsjednik Genoe Enrico Preziosi zajedno napustili prostorije Italijanskog saveza, gdje su okončali transfer igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Perin ima 25 golmana, upisao je dva nastupa za reprezentaciju Italije, a u Genoi brani od 2010. godine, s tim da je u dva navrata išao na posudbe u Padovu i Pescaru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi