Uzbudljivo ljeto u Torinu: Nazire se transfer Pjanića, Stara dama našla zamjenu?
Bh. veznjak bi lako mogao napustiti Juventus tokom ljeta (Foto: EPA)

Bh. fudbaler pred još jednim transferom

Uzbudljivo ljeto u Torinu: Nazire se transfer Pjanića, Stara dama našla zamjenu?

M. Šljivak

Miralem Pjanić bi vrlo lako mogao napustiti torinski Juventus ovog ljeta.

Već danima se piše kako bh. veznjaka žele najveći španski timovi Barcelona i Real Madrid, a spominje se i potencijalni prelazak u Manchester City.

Italijanski mediji pišu kako je Stara dama spremna da se odrekne Pjanića. Corriere dello Sport tvrdi kako za njega zamjenu već imaju i da je to fudbaler Tottenhama Christian Eriksen.

Danac iza sebe ima nekoliko fantastičnih sezona u dresu londonskog kluba. Privukao je veliku pažnju na seve i ako ostanu bez Pjanića, Bianconeri će pokušati da angažuju ovog fudbalera.

Vrlo lako bi se na kraju moglo desiti da do ovih promjena u redovima Juventusa i dođe. Pjanić je vrlo tražen igrač na tržištu, sa Juventusom je pokorio Italiju i možda je spreman za veće izazove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Identična situacija je i sa Eriksenom koji je na meti mnogih klubova među kojima su također Real i Barca.

Sigurno je da nas čeka uzbudljivo ljeto kada su transferi u pitanju, posebno igrača iz Bosne i Hercegovine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi