Snovi navijača Hajduka će postati java - Nikoličius progovorio o dolasku Ivana Perišića!
FOTO: HNK Hajduk

Otkrio je sportski direktor Hajduka šta se događa

Snovi navijača Hajduka će postati java - Nikoličius progovorio o dolasku Ivana Perišića!

Esmer Oštraković

Hajduk je prvi dio sezone završio na liderskoj poziciji i spremna je uprava ovog tima da uradi sve kako bi tu i završili na kraju sezone.

Sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius gostovao je u novogodišnjoj emisiji klupske televizije kluba za koji radi.

Odlučio se govoriti o raznim temama, a jedna je bila posebna za navijače ovog kluba. Radi se naravno o Ivanu Perišiću.

"Imamo dobru ekipu, pokušat ćemo je nadograditi u prijelaznom roku. Nadam se iskoraku u novoj godini. Rastemo, napredujemo i imamo velika očekivanja."

Kalinić blizu povratka, moguć dolazak Perišića

"Želimo postizati mnogo golova, trebaju nam igrači za napad. Imamo jasan plan za to. Kalinić vrijedno radi sa trenerom. U narednim danima ćemo sjesti sa njima i započet će pripreme sa nama.

Ivan je povrijeđen, prerano je. Moramo da vidimo kada će se oporaviti, kada će moći trčati i igrati. Prijelazni rok kod nas traje do sredine februara i to je prednost za nas. Postoji dijalog sa Tottenhamom i donijet ćemo najbolju odluku za sve".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sprema se i zamjena za Melnjaka

"Postoje rješenja, gledamo i neke opcije za lijevog beka. Imamo opciju i posudbe igrača na šest mjeseci, to bi bilo idealno. Donijet ćemo odluku u narednim danima.

Želimo što više igrača iz akademije u prvi tim. Ali imamo i rezultatski imperativ. Ako želimo Hajduk koji će biti prvak države, onda moraju igrati najbolji", između ostaloga je rekao Nikoličius.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti