"Perišić je fizički iscrpljen, nismo pričali o Interu"

Spalletti otvoreno govorio o hrvatskom reprezentativcu

"Perišić je fizički iscrpljen, nismo pričali o Interu"

S. Mlaćo

Inter bi ovog ljeta mogao ostati bez hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Naime, Perišić je na SP u Rusiji pružao sjajne partije te na kraju sa Vatrenima došao do srebrene medalje. 

Bio je jedna od udarnih igli u timu Zlatka Dalića i njegova cijena je dodatno porasla. Već od ranije povezuje se sa Manchester Unitedom, a njegov status prokomentarisao je i trener Intera Luciano Spalletti.

"Pričao sam sa Perišićem kada su završil slavlje, priznao mi je da je fizički iscrpljen, kao i mentalno. Sada treba da se oporavi i odmori, a nismo pričali oko toga da li će ostati u Interu", kazao je Spalletti britanskim medijima.

Perišić je u Inter došao iz Wolfsburga, a nastupao je prethodno za Borussiju Dortmund, Club Brugge, Sochaux, Roeselare, Hajduk...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema transfermarktu njegova vrijednosti iznosi 40 miliona eura, a Inter navodno neće pristati na tu cifru, ukoliko dođe zvanična ponuda u klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi