Perišić se sukobio s Icardijem: "Reci Wandi da prestane pričati o meni"

Potres u svlačionici Intera

Perišić se sukobio s Icardijem: "Reci Wandi da prestane pričati o meni"

U svlačionici Intera zavladao je haos. Glavni 'krivac' je Mauro Icardi koji nije doputovao s ostatkom momčadi u Beč nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, što je rezultiralo i izbacivanjem iz momčadi.

Mediji u Italiji nagađaju kako su u Interu ljutiti na Icardija jer odbija potpisati novi ugovor, a svojim bezobraznim objavama dodatno je situaciju zakuhala i njegova supruga Wanda Nara, koja se ujedno i brine o karijeri ovog sjajnog napadača.

Wanda je javno prozvala klupske čelnike kako njezinom suprugu ne žele osigurati kvalitetna pojačanja uz koje bi svi njegovi golovi napokon došli do izražaja, a puljuljala je i Icardijeve odnose sa saigračima, među kojima je i Ivan Perišić. Italijanski novinar Franco Ordine piše kako je Wanda u jednoj emisiji komentarisala da Perišić ima ličnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je hrvatskog nogometaša iživciralo u toj mjeri da se sukobio u svlačionici s Icardijem.

"Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno", zaderao se navodno Perišić na Icardija u svlačionici.

Icardijev ostanak u Interu je pod velikim pitanjem. Sve je izvjesnije kako će milanski tim morati tražiti novu špicu, iako je dostojnu zamjenu teško naći, jer takvih igrača ima jako, jako malo na tržištu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
" reci Wandi da ču je jebat ako bude tračala o meni"
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi