Nezapamćen incident ispred hotela u Madridu: Igrači Perua se tukli sa španskim policajcima

Nevjerovatne scene

Nezapamćen incident ispred hotela u Madridu: Igrači Perua se tukli sa španskim policajcima

Endin Čaušević

Maroko i Peru večeras igraju u Madridu prijateljsku utakmicu, ali već smo vidjeli jedan nevjerovatan skandal kada je policija došla u sukob s igračima Perua, a čak je došlo na kraju i do fizičkog obračuna u hotelu ove reprezentacije.

Maroko i Peru iskoristili su reprezentativnu pauzu za odigravanje prijateljske utakmice, te je odlučeno da će snage odmjeriti na Metropolitano stadionu u Madridu, a meč počinje večeras u 21:30 sati.

Međutim, glavna tema uoči ove utakmice su nevjerovatne scene koje smo sinoć gledali u hotelu u kojem je smještena reprezentacija Perua.

U ovom hotelu došlo je do velikog incidenta i fizičkog obračuna između španske policije i pojedinih reprezentativaca Perua.

Ispred hotela u kojem je smještena ova selekcija okupio se i veliki broj navijača Perua koji inače žive u Španiji, te su željeli da iskoriste priliku da posjete reprezentativce ove zemlje i pokušaju doći do autograma ili fotografije.

Zbog prevelike gužve koja je nastala ispred hotela na kraju je pozvana i policija kako bi uspostavila red, ali niko ni slutio nije do kakvog incidenta će doći.

Oglasi

Španski mediji navode da je sve počelo kada je jedan od policajaca došao u sukob s Yoshimarom Yotunom koji je htio da izađe u susret navijačima i fotografiše se s njim, ali je policija grubo reagovala i to mu zabranila.

Na kraju se Yotun sukobio s jednim od policajaca i nastao je totalni haos. U sve su se uključili i još neki igrači Perua, te je došlo do fizičkog obračuna pred navijačima koji su samo zbunjeno posmatrali šta se dešava.

Gallese i Valera su uskočili u odbranu svog saigrača i sukobili su se s policijom, ali na svu sreću sukob je brzo zaustavljen.

Uskoro se očekuje i izvještaj španske policije kako bi bilo jasnije šta se dešavalo. Također, Peruanci su već najavili tužbe jer su njihovi igrači fizički napadnuti od strane policije i smatraju da nije bilo nikakvog razloga za to.

Top Komentari

user1576541640
Pohapsit ****a
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi