Pescara raskinula saradnju sa Oddom

"Delfini" traže trenera

Pescara raskinula saradnju sa Oddom

Serija loših rezultata Pescare rezultirala je prekidom saradnje sa dosadašnjim trenerom Massimom Oddom. 

"Delfini" pod vodstvom Odda nisu ostvarili zacrtane ciljeve i trenutno u Seriji A zauzimaju posljednju poziciju sa svega devet osvojenih bodova, a po bodovnom učinku su statistički najlošija ekipa Liga petica.

Nakon posljednjeg poraza od Torina (5:3) u klubu su odlučili prihvatiti ostavku Odda koji se zahvalio Pescari na dosadašnjoj saradnji, a promjena na trenerskoj poziciji bi trebala biti "šok terapija" koja bi pokrenula ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odda, koji je sa Pescarom izborio povratak u elitno italijansko nogometno društvo, na trenerskoj poziciji će privremeno zamijeniti Luciano Zauri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti