Ko je iznervirao Mourinha? "To nije proslava, to je loše vaspitanje"

Portugalac govorio nakon meča

Ko je iznervirao Mourinha? "To nije proslava, to je loše vaspitanje"

E. Škorić

Manchester United je na Stamford Bridgeu osvojio bod, a uz malo sreće je mogao do sva tri.

Do 96. minute United je golovima Anthonyja Martiala vodio 2:1, a onda se ukazao Ross Barkley i zabio za izjednačenje i bod Plalvaca.

Baš u tom trenutku Mourinho se diže sa klupe i natrčava prema tunelu na nekoga od Chelseajevog osoblja, a onda će se ispostaviti da ga je provocirao pomoćni trener Chelseaja i asistent Maurizija Sarrija Marco Ianni.

On je istrčao pred Mourinha i pred njim počeo da slavi, zbog čega je Jose krenuo u fizički obračun, ali ubrzo su ga smirili.

"To nije proslava, to je loše vaspitanje. I ja sam pravio greške na fudbalski mečevima i praviću ih još. Tako da, kada mi se on obratio i izvinio mi se, prihvatio sam njegovo izvinjenje i to je to", rekao je Portugalac nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

šestar
koja pička, kad on provocira onda je to u redu
12 3
Saimai1316
Eto ja navijam za United,al nikad necu zaboraviti lose vaspitanje gospodina Mourinha kad je sa Portom u zadnjim trenutcima utakmice izbacio United iz lige prvaka pa podigao srednji prst..tako da je on najmanje pozvan da moze govoriti o vaspitanju na fudbalskim terenima
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi