Pet pogodaka na Piroti, Iskra ubjedljiva, Krajina slavila u Sanskom Mostu

Druga liga Zapad

Pet pogodaka na Piroti, Iskra ubjedljiva, Krajina slavila u Sanskom Mostu

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Zapad danas su odigrana tri susreta 21. kola.

Lider Travnik savladao je pred svojim navijačima nad ekipom Krajišnika 3:2. Berin Čatić je doveo Vezire u vodstvo, a na 2:0 je povisio Amel Čurić. U 64. minuti na semaforu je pisalo 3:0. Strijelac je bio Šekib Vrebac.

Gosti se nisu predavali pa u posljednjih desetak minuta dolaze do dva pogotka. Najprije u 83. minuti pogađa Ajdin Rošić, a konačni 3:2 postavio je Admir Suljanović u 90 minuti meča.

Iskra je pred svojim navijačima savladala Bratstvo 4:0. Gosti su doputovali sa deset nogometaša i bilo je jasno da nemaju nikakve ambicije. Načeo ih je Amel Zec, na 2:0 je povisio Saudin Čorina, a po jedan pogodak u nastavku su dodali Timur Softić i Emrah Husić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Krajina je iskoristila tešku situaciju u NK Podgrmeč i slavila 2:0. Strijelci za Cazinjane bili su Elmin Prošić i Benjamin Čataković.

Sutra se igraju preostala tri meča 21. kola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi