Pet utakmica, pet golova: Koljić nastavlja da rešeta

Craiova remizirala sa Hermannstadtom

Pet utakmica, pet golova: Koljić nastavlja da rešeta

Elvir Koljić nastavio je fantastičnu golgetersku seriju.

Novi gol ovaj doskorašnji nogometaš Krupe je postigao danas u meču 11. kola rumunskog šampionata u kojem je njegova Craiova podbacila na domaćem terenu i remizirala sa Hermannstadtom (1:1).

Hermannstadt je bio taj koji je prvi poveo. Već nakon sedam minuta igre bilo je 1:0 zahvaljujući pogotku koji je postigao Blanaru, no pred sami odlazak na odmor uslijedilo je izjednačenje. U 45. minuti Craiovi je izjednačenje donio Koljić koji je bio precizan s bijele tačke.

Nije nedostajalo uzbuđenja ni u drugom poluvremenu, i jedni i drugi su imali po nekoliko šansi, ali rezultat je ostao nepromijenjen. 

Kada je u pitanju Koljić, ovo mu je ujedno bio peti gol u pet odigranih utakmica za Craiovu, a na kontu ima i jednu asistenciju. Zaista sjajna statistika... 

Rumunska liga, 11. kolo:

Craiova - Hermannstadt 1:1

Top Komentari

Rustempasa
Nema sta da trazi pored 4og napadaca Kopenhagena.
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi