Dogovoren nastavak saradnje

Petar Bojo ostaje u FK Željezničar

10

Komentari (10)

Ajax11
Da mi je znati kako se vrše ovi pregovori sa Zeljom: nešto poput: Zeljo: evo ti novi ugovor, mi ti nudimo jedno veliko „ništa“ zu to da nam oproštiš citav dug. Igrac: necu, moze veliko „ništa“uz pola duga! Zeljo: ok, ali pola duga na 4 rate uz to ako zeliš igrati stalno, moraš treneru dati dvije rate od one polovine duga. Igrac: ok, makar cu igrati i mozda me krene i mene zapazi FK Fenervari iz druge Madzarske lige…
Nikoizniceg
Bahahaha, vidi se da ti tica u glavi :D
mosaljozemosaplavo
gdje su ono otisli pejovic, mesanovic iz sarajeva radi ne isplacenih dugova? Zeljo je religija nije ko sarajevo malo udbaski klub svi vas tuze i traze dugove.
RealMadrid13
Jest tebi dosadno u zivotu
Brazuka
Bravo. Na pravu ga poziciju i može igrati
Da bilo gdje drugo moze igrati otisao bi, eto voli decko da igra besplatno
E.Car
Samo tvoja mama daje besplatno!!! Momak igra za pare a ti traži od taje marku za kafu!!!
Koje pare? One iz monopola?
user1571956549
Seres i ti ko grlica poserem ti se u usta zvaljava...
Nikoizniceg
Pa u BiH svi igraju besplatno :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.