Petar Bojo pokazao kako provodi vrijeme u izolaciji

Veznjak Željezničara vrijedno trenira

Petar Bojo pokazao kako provodi vrijeme u izolaciji

E. Čaušević

Takmičenje u Premijer ligi BiH je prekinuto prije skoro dvije sedmice i još uvijek nema naznaka kada će se prvenstvo nastaviti.

Pandemija koronavirusa napravila je pravi haos u cijeloj Evropi, te su prekinuta sva sportska takmičenja osim u Bjelorusiji. NSBiH je još prije dvije sedmice prekinuo Premijer ligu BiH najmanje do 3. aprila, ali je sada jasno da će se teško tada nastaviti liga.

Klubovi u BiH su prekinuli i treninge, te se fudbaleri nalaze u kućnim izolacijama. Oni su dobili upute kako održavati formu koliko god to mogu, te su dobili upustva kako trebaju trenirati.

Željezničar je danas na Instagramu objavio kako igrač ovog tima Petar Bojo trenira u danima izolacije, te je on našao odlično rješenje. Bojo izolaciju provodi u prirodi, te uživa trenirajući u takvom okruženju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mrdjo
To nije izolacija...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi