Ljubavna romansa dvadesetak navijača i bivšeg trenera gradačačke Zvijezde: Tadžikistan! ALE!

Poput Jurgena Kloppa

Ljubavna romansa dvadesetak navijača i bivšeg trenera gradačačke Zvijezde: Tadžikistan! ALE!

Esmer Oštraković

Reprezentacija Tadžikistana odigrala je neriješeno u prijateljskoj utakmici protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata, a konačan rezultat bio je 0:0.

Iako je selekcija UAE bila apsolutni favorit na ovom susretu, Tadžikistan je odigrao jako dobru utakmicu, te mogu biti zadovoljni svojim nastupom.

Šou je nakon utakmice ukrao bivši trener Zvijezde iz Gradačca, koji je trenutno selektor Tadžikista, a riječ je naravno o Petru Šegrtu.

"Tadžikistan je odigrao neriješeno sa UAE, a selektor Petar Šegrt bio je veoma uzbuđen zbog toga, te je proslavio sve sa gostujućim navijačima", stoji u objavi COPA90.

Zaista se teško oteti dojmu da je njegova proslava sa navijačima izgledala baš onako kako Jurgen Klopp proslavalja pobjede sa navijačima Liverpoola.

Oglasi

Zanimljivo je i to da je na tribinama bilo dvadesetak navijača gostujuće reprezentacije, ali ni to nije smetalo Šegrtu.

Menadžersku karijeru Šegrt je počeo u DS Leobenu, a zatim je vodio SV Ried. Nakon toga radio je u Wiener Sportklubu.

Sa pozicije trenera prešao je na poziciju skauta u reprezentaciju Gruzije, a zatim je preuzeo njihovu mladu reprezentaciju.

Poziciju trenera mlade reprezentacije Gruzije zamijenio je pozicijom Koordinatora svih selekcija u reprezentaciji Gruzeije.

Nakon toga vodio je Bali Devata, PSM Makassar, a zatim je došao u Bosnu i Hercegovinu, tačnije u Zvijezdu iz Gradačca.

Nakon Zvijezde, preuzeo je selektorsku poziciju na klupi Afganistana, a poslije toga preuzima reprezentaciju Maldiva, a trenutno je selektor Tadžikistana.

Top Komentari

user1676319116
Ovakav trener treba Bosni i Hercegovini, da smo pametni odma na klupu.
0 0
YouTalkinToMe
Gluho bilo, ja naslova i k… , sve udrobilo. Ljubavna romansa, 20 navijaca, jurgen klop, zvijezda gradacac, tadzikistan. Ko li to samo osmisli ovakne naslove?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi