5

Komentari (5)

Arnel925
Sad ce doci Kenan Kodro to ce sve biti bolje za Leganes
ubnt
Ta la masija je izbacila jednu generaciju ! Xavi , Messi , Buskets . Iniesta nije iz la masije da se razumijemo ! Nikada prije a ni poslije te generacije , nije i niti neće izbaciti solidnog a da ne pricamo o dobrom igraču ! La masija je ghovno od fudbalske škole !
YouTalkinToMe
Nije mi jasno zasto Barsa forsira ovog Fatija, lik taraba, vec se vidi da tu nema nikakva talenata osim da izgubi svaku loptu koju dobije i upropasti svaki obecavajuci napad. Njegov limit je Leganes, Getafe, Levante, nikako Barselona. Zavrsit ce kao i Munir Elhadadi i ostali najavljivani Barsini talenti prije njega. Nemogu vjerovati da nemaju talenta zadnje desetljece u La Masiji, jedini koji je bio je onaj japančić Kubo, i na kraju i bez njeg ostase.
K79
Normalno je da dječak od 17 godina ima velike oscilacije u igri , Messi u njegovim godinama nije bio ni debitovo za prvi tim, mali ima ogroman potencijal ali jednostavno nema još dovoljno iskustva i samopouzdanja sto je sasvim normalno za njegove godine
YouTalkinToMe
Zivotom garantujem da nista posebno od njega nece biti, to sto je u prvom timu nista ne znaci da je extra talenat. Samopouzdanja ima i na pretek za svoje godine, stoput gubi loptu i pogresno dodaje i opet trazi loptu, tako da ima hrabrosti i ne plasi se, ali talenta nema. Nije ni onaj japanac Kubo puno stariji ali se vidi talenat kod njega, ovaj to nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.