8

Komentari (8)

Lafo
Hajde ba više i Vico, hebo vas on više! Nije ni Begić bolji bio, a ni ostali, nemamo mi normalne ni političare ni rukovodice, sve je korumpirano do Balčaka! Navijaj za repku a ovi će se povući sa tatom Dodikom i Baketom i Čovićem kada izgube na izborima, sve dok pobjeđuju , taman je kako smo zaslužili što bi reko Đole
Chico
Haahahahahahahahaha Vicin glupak
user1604395621
I dobro joj je odgovorio.
karlhajncbrazzzo
Umjesto da on postavi njima pitanje zašto nije pozvan, on je super igrač, da zakuha itd., on blagi smiješak. Ali dobro, šta je tu je.
nedoni46
Ne znam jesil ikad gledao utakmicu, ali uglavnom na jednom od rukava na dresu stoji logo respect-a, prevedeno na nas, postovanje, a nekako gledano, provociranje znaci nepostovanje.
karlhajncbrazzzo
Misliš prevedeno na bosanski jezik, naš ne postoji. Poštovanje.
nedoni46
Nas, tvoj i moj je bosanski
VenamaHrabrih
Novinari su svuda isti. Bagra željna senzacije i petparačkih naslova. Boli njih klinac za istinu, samo je bitno poturiti naku glupost kao vijest. Jedino zanimanje, uz čobansko, za koje ti škola ne treba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.