Petev je uzalud otišao na Grbavicu, da li je na Koševu mogao biti zadovoljan?

Bh. selektor prati domaće igrače

Petev je uzalud otišao na Grbavicu, da li je na Koševu mogao biti zadovoljan?

Edmir Škorić

Bh. selektor Ivaylo Petev još uvijek nije objavio svoj prvi spisak Zmajeva, ali to će učiniti u narednih nekoliko dana.

Peteva i njegov stručni štab, koji doduše još nije ni formiran, čekaju zahtjevne utakmice ovog mjeseca u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a bugarski stručnjak polako "sklapa" tim s kojim će napasti čudo.

Vrijeme u Sarajevu provodi uglavnom što odlazi na razne utakmice, što u regionu, što unutar zemlje. Nedavno je pratio derbi Željezničar - Sarajevo, a sada na Koševu Olimpik - Sloboda.

Za razliku od "spektakla" na Grbavici, gdje Petev apsolutno ništa nije imao da vidi, danas je vidio dva gola Olimpika i generalno dobru igru ovog tima protiv Slobode, no pitanje je da li mu je neko od igrača zapao za oko ili je čisto formalno odsjedio 90 minuta na tribinama najvećeg bh. stadiona.

Top Komentari

Bajram Sabani
Gubi samo vrijeme sa našom ligom ,nema tu niko ko moze igrati na evropskom nivou...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi