Mamić će trljati ruke: Dok čeka bijeli dim iz zgrade Saveza, Petev u važnoj misiji

Izvještavaju bugarski mediji

Mamić će trljati ruke: Dok čeka bijeli dim iz zgrade Saveza, Petev u važnoj misiji

A. Čaušević

Mamić će trljati ruke: Dok čeka bijeli dim iz zgrade Saveza Petev u važnoj misiji

Ivaylo Petev je od početka glavni kandidat za preuzimanje selektorske reprezentacije BiH, međutim bijelog dima iz zgrade NFSBiH još uvijek nema.

Čelnici zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem i Emirom Spahićem još uvijek nisu pronašli zajednički jezik pa će Petev čekati još neko vrijeme na vijesti od bh. fudbalske vlade.

U međuvremenu prema pisanju bugarskih medija Petev se nalazi u "menadžerskoj" misiji jer želi ispuniti želju svom nekadašnjem gazdi, Zdravku Mamiću.

Mamić je formalno napustio Dinamo, međutim javna je tajna da je ovaj izuzetno uspješni sportski radnik i dalje alfa i omega zagrebačkih Modrih.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Naime, Dinamo je zainteresovan za angažvonaje Nigela Roberte, igrača Levskog, te je Petev već stupio u kontakte s vlasnikom kluba iz Sofije, Baskom Sirakovim da se transfer ubrza.

Bugarski trener je svojevremeno sjedio na klupi Dinama i ostao je upamćen kao jedini koji u posljednjih 15 godina nije uspio postati prvak Hrvatske sa zagrebačkim klubom.

Top Komentari

Ko_je_babo
Ako dodje taj Petev nek Bugati i Mamic prate reprezentaciju onda ja necu. Pored svih nasih legendi,i bivsih reprezentativaca,dati reprezentaciju tok tokmaku Petevu je vrhunac bezobrazluka prema navijacima. Hocemo Barbareza.
4 1
a4a43
Savez odlucu*****li njiha briga hocel ko gledat il nece.Ako Barbarez misli radit na svoju ruku normalno da im ne godi.Mora se radit kako oni kazu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi