Petev u petak objavljuje spisak Zmajeva za mečeve s Gruzijom i Luksemburgom

Prijateljske utakmice se igraju u Zenici

Petev u petak objavljuje spisak Zmajeva za mečeve s Gruzijom i Luksemburgom

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca igra dvije prijateljske utakmice.

Zmajevi će obje prijateljske utakmice odigrati na Bilinom polju, a protivnici će nam biti selekcije Gruzije i Luksemburga.

Utakmica protiv Gruzije na rasporedu je 25. marta, dok će izabranici Ivayla Peteva protiv Luksemburga igrati četiri dana kasnije.

Očekuje se da Petev napravi određene promjene na spisku nakon još jednih neuspješnih kvalifikacija za našu reprezentaciju, a bugarski stručnjak spisak će objaviti u petak.

Nogometni savez naše zemlje objavio je da će Petev u petak održati press konferenciju sa početkom u 13:30 sati u prostorijama Saveza, te će objaviti spisak igrača za naredne dvije utakmice.

Top Komentari

Celtic
Samo za prijateljskih i jesmo zajedno sa ovim stručnjakom.
4 0
fukaraslana
Svaku utakmicu pod hitno bojkotirati jer nije ispistovan 1 mart od strane Vice . Ovaj tkz trener nam je unistio repku a Misimovic je pomagao da mafija vlada BH nogometom . Slag na tortu od strane Vice je sudca Gigovica postaviti na listu UEFA . Samo nam ostaje BOJKOT svake utakmice repke i premijer lige jer banda mora da ide iz NS BiH
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi