Petrović: Da li je to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka?

Trener Radnika razočaran

Petrović: Da li je to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka?

E. Škorić

Radnik je danas u meču 20. kola Premijer lige BiH odigrao neriješeno sa Željezničarom.

Na otvaranju drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH slaba utakmica i podjela bodova u Bijeljini, a zanimljivo da je Amar Osim, šef Plavih, odbio da se rukuje sa Slavkom Petrovićem.

Naravno, radi se o nesuglasicama od ranije kada je Petrović tužio klub koji je na kraju ostao bez license za Evropu.

"Sve ekipe ulaze u prvu utakmicu jednostavno da ne izgube. Mi jesmo ušli sa željom da pobijedimo, ali imali smo mnogo kvalitetnog protivnika. Tokom čitave utakmice bilo je fer i korektno, sa dosta duela, ali bez grubosti. Prvo poluvrijeme bih ocijenio 50-50, a u drugom poluvremenu smo mi bili malo bliže pobjedi. Naš cilj od sedam bodova iz prve tri utakmice je i dalje realan", rekao je Petrović.

Potom se osvrnuo na činjenicu da se s njim nisu željeli rukovati u Željezničaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio da uradi Dino Pekić. Prišao sam kulturno klupi gostiju da poželim sve najljepše, što je i zadatak domaćeg trenera, ali mi je odmah odmahnuo rukom kao da ne prilazim, a onda je i trener odbio da se rukuje. Ja mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar promaši tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, nisam ja kriv. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome javljati. To nema veze sa sportom i fudbalom".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Navijac123
Ispao si ****o prosle godine..Izbacio klub iz Evrope.ostavio bez minimum 250000e.I cuj da se neko rukuje sa tobom??!!****o ostaje ****o
18 25
papagaj
Mrs krme debelo
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi