Petrović glavna uzdanica Viteza

Mladi napadač sjajno igra ove sezone

Petrović glavna uzdanica Viteza

S. Mlaćo

NK Vitez nakon pet kola u Prvoj ligi FBiH ima šest osvojenih bodova. Mnogo su mijenjali Vitežani u prelaznom roku, pa se to naravno osjetilo i na samim rezultatima.

Ipak, vjeruju da će biti sve bolji i bolji kako vrijeme bude odmicalo, a definitivno pravo osvježenje u redovima ovog federalnog prvoligaša je mladi Zvonimir Petrović (17).

Petrović od samog početka sezone pruža sjajne partije, a pogodio i u srijedu u duelu Kupa FBiH u remiju kod Goražda (1:1).

Kao nagrada je došao i poziv selektora juniorske reprezentacije BiH Slaven Musa koji je prepoznao potencijal koji Petrović posjeduje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mladi napadač vjeruje da će u narednim utakmicama pružati još bolje partije, a raduje ga podrška iskusnijih saigrača koja mu mnogo znači.

Iako je veoma važna karika u timu Viteza, veliko je pitanje da ćemo ga već u drugom dijelu sezone gledati u ovom klubu. Naime, za njegove usluge interesovanje su pokazali Hajduk, Salzburg, Hajduk i Osijek...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi