Salihagić junak Viteza: Trener je od mene zatražio gol, to sam i učinio

Vitez upisao prvu pobjedu u novoj sezoni

Salihagić junak Viteza: Trener je od mene zatražio gol, to sam i učinio

S. Mlaćo

Vitez je u petom kolu Prve lige Federacije danas savladao NK Bratstvo 1:0, te upisao tek prvu pobjedu ove sezone.

Nakon prvih 45 minuta mreže se nisu tresle, a onda je Kemal Salihagić u 60. minuti zatresao mrežu Tine Divkovića i donio slavlje domaćim navijačima.

Zanimljivo da je Salihagić u igru ušao u 60. minuti te pogodio u svom prvom dodiru sa loptom. Nakon meča nije krio zadovoljstvo.

"Bio je prekid kada sam ušao u igru i trener mi je rekao da postignem pogodak. Ušao sam, to učinio i odradio svoj posao. Ekipa je odigrala fenomenalno, svi za jednog, jedan za sve. Nedostajao nam je taj pogodak i uspjeli smo ga postići. Želim da se zahvalim i našim vjernim navijačima koji vjeruju u nas. Odmah se okrećemo susretu Kupa koji se igra u srijedu", kazao je Salihagić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom 6. kolu Prve lige FBiH Vitez će za rivala imati Bosnu iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti